Zien we u ook op de IPM 2019?

Beste relatie,

Volgende week start de IPM, een moment in het jaar waar we altijd erg naar uitkijken. Nieuwe trends en ontwikkelingen ontdekken, onze nieuwe producten en diensten presenteren en natuurlijk vooral u en andere beursbezoekers ontmoeten! Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze stand te bezoeken op de IPM van 22 tot 25 januari. U vindt ons zoals gewoonlijk in hal 2, op stand 2E 23. U kunt onder andere uitkijken naar de volgende hoogtepunten:

Focus op duurzaamheid

Duurzaamheid staat ongetwijfeld ook hoog op uw agenda. Op de IPM hebben wij hier dan ook volop aandacht voor. Met onze #Change-campagne, laten wij voor de groene markt de mogelijkheden op het gebied van materialen zien voor een transitie van fossiele grondstoffen naar hernieuwbare bronnen. Want hoewel er al voldoende milieuvriendelijke alternatieven zijn, wordt het traditionele plastic label nog steeds het meest gebruikt. Tijd voor een #Change. We zijn zo’n 15 jaar geleden begonnen met het onderzoeken en testen van duurzame materialen en nu kunnen we u 4 alternatieven aanbieden.

Pakkende verpakkingen

Ontdek onze kennis en kunde op het gebied van verpakkingsontwikkeling. Op onze stand vindt u diverse functionele, creatieve en innovatieve op maat gemaakte verpakkingsoplossingen.

Creatieve concepten uit Europa

Overtuig uzelf van onze creativiteit met de concepten die wij op de beurs showen. We presenteren een selectie succesvolle, internationale marketingconcepten. Want hoe zien plantenlabels of -verpakkingen ontworpen in Duitsland, Frankrijk of Engeland eruit? Uiteraard kunt u ook een aantal mooie concepten uit Nederland bewonderen.

Kom een glaasje verfrissende caipirinha met ons drinken

We verheugen ons op uw bezoek en nemen graag de tijd voor u. Maak nu alvast een afspraak met ons om uw bezoek optimaal in te plannen. Of kom spontaan langs op onze stand: Hal 2, stand 2E 23.

Tot dan!

Uw team van Floramedia

want to share it with the world?