Geen blue monday met deze plantenfotografie van blauwe bloemen

Hopelijk heeft u er geen last van, maar maandag de 21ste is het Blue Monday. De dag die bekend staat als de meest depressieve dag van het jaar. Om u op te vrolijken, verzamelden wij de mooiste fotografie van blauwe bloemen in onze Picture Library.

Blue Monday

Maar waar komt deze dag nou precies vandaan? Volgens de 20 jaar oude rekenformule van Britse psycholoog Cliff Arnall valt de meest depri dag altijd in de laatste volle week van januari. In 2019 is dit maandag 21 januari. Maar waarom is dit de dag dat veel mensen zich wat somber voelen? Er zijn vele redenen te noemen, zo zijn de feestdagen weer achter de rug, het geld is op en de dagelijkse sleur weer begonnen. Dat is volgens de Britse psycholoog de oorzaak van Blue Monday. Maar niet getreurd, wij hebben een aantal motiverende tips en mooie plaatjes voor deze dag!

Motiverende tips voor Blue monday

  • Maak een wandeling of ga sporten: beweging zorgt onder andere voor de aanmaak van Feelgood hormonen.
  • Vergeet de goede voornemens niet: het is al half januari geweest, het moeilijke begin is voorbij nu nog even doorzetten!
  • Bestel op tijd uw plantlabels voor komend voorjaar: door het tijdig te plaatsen van uw bestelling, bespaart u een hoop stress en bent u zo klaar voor actie.
  • Bekijk onze blauwe bloemen foto’s: bloemen en planten maken iedereen gelukkig, zeker zulke vrolijke blauwe exemplaren.

Foto’s van blauwe bloemen

Onze blauwe bloemen (en uiteraard de andere kleuren) hebben geen last van een Blue Monday en staan op hun best op de foto. Bekijk in onze Picture Library al onze fotografie van blauwe bloemen en natuurlijk de vele andere kleuren!

want to share it with the world?