Floramedia specials in Colour Your Story Autumn Winter 2019-2020

De Colour Your Story Autumn Winter 2019-2020 is uit! Deze nieuwste editie staat volop in het teken van het maken van bewuste keuzes. Ook Floramedia heeft weer meegewerkt aan het inspirerende boekje en staat zelf ook met twee spreads in de editie.

Colour Your Story Magazines van Desch Plantpak

Elk jaar brengt Desch Plantpak twee inspirerende magazines uit: een lente-/zomereditie en een herfst-/wintereditie. Het bedrijf bedenkt en creëert innovatieve oplossingen voor de professionele tuinbouw en produceert kwalitatief hoogwaardige thermovorm potten, containers, packs en trays.

Met het tweejaarlijkse boekje vol trends en informatie inspireert Desch Plantpak kwekers, veredelaars en retailers om hun producten nog succesvoller in de markt te zetten. De Colour Your Story magazines staan bomvol kleurrijke fotografie, noviteiten en andere ontwikkelingen.

Autumn Winter 2019-2020 editie

In de nieuwe herfst- en wintereditie staat het maken van bewuste keuzes centraal. Zo schrijft Kees Waqué van Desch Plantpak in zijn voorwoord dat het aankoopgedrag van consumenten allang niet meer enkel bepaald wordt door modetrends, maar spelen bewuste keuzes – die bijdragen aan een beter milieu – een steeds grotere rol.

Specials

Floramedia is met twee specials te vinden in de nieuwste uitgave. Wij laten u deze met veel plezier zien:

Co-creation

Perola

A heavenly concept created by Floramedia

De primula dankt haar bijnaam aan een legende:
Op een warme lentedag viel Sint Petrus, de bewaker van de hemelpoort in slaap. Zijn houden sleutelbos viel naar beneden en landde naast een meisje dat in een prachtige weinige op aarde speelde. Verbaasd riep zij haar ouders erbij, maar de sleutels waren alweer verdwenen. Op de plek groeide plots een plantje met stralende goudgele bloemen. Ze noemden de hemelse vondst ‘Sleutelbloemen’ en verzorgden ze zo goed, dat ze lang bleven stralen en bloeien.

Dit Perola concept met labels, potcovers en POS-materiaal, is door Floramedia gemaakt in opdracht van veredelaar Schoneveld Breeding. Als kweker kunt u zich aansluiten bij het verkoopconcept voor deze Primula Perola met stevige stelen van excellente kwaliteit. Kijk voor meer informatie op Schoneveld-breeding.com.

OUR GREEN WHITE PAPER

Steps towards a sustainable future

Er is steeds meer vraag naar duurzame producten, ook in de groene markt. Floramedia is daarom continu bezig met de ontwikkeling van duurzame plantenlabels.

Zo bieden we vier materialen aan die de huidige kunststof plantenlabels kunnen vervangen: RPP op basis van 100% gerecycled polypropyleen, RPS op basis van 100% gerecycled polystyreen, ECO35 op basis van suikerriet en B500 op basis van cellulose.

Op naar een duurzame sierteeltsector! Al onze kennis over materialen hebben wij gebundeld in ons eerste whitepaper, welke u kosteloos kunt aanvragen op floramedia.nl/duurzaam.

want to share it with the world?