Ronald Moerings Foundation steunt kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek

Doe samen met andere groene ondernemers mee aan de Ronald Moerings Foundation en steun kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek.

Antoni van Leeuwenhoek

Een behandeling op maat voor iedere individuele kankerpatient. Dat is de ambitie van het Nederlands kankerinstituut Antoni van Leeuwenhoek.

Maar om dit te realiseren moet snel meer onderzoek gedaan worden, en daar is geld voor nodig. Voor het instituut zijn giften en bijdragen daarom ontzettend belangrijk. De Ronald Moerings Foundation zet zich daarom in om met zoveel mogelijk ondernemers uit de groene sector elk jaar een mooie bijdrage te leveren.

Groene ondernemers zetten zich samen in tegen kanker

De groene ondernemers in de Ronald Moerings Foundation hebben sinds 2014 tot en met 2018 al € 375.000,- bijgedragen. De groep streeft ernaar om per bedrijf jaarlijks een bedrag tussen de € 2.500,- en € 5.000,- euro per deelnemer te leveren voor het kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Natuurlijk zijn ook allerlei eenmalige initiatieven of bijdragen geweldig en welkom. Zo zijn er de afgelopen jaren onder andere fietstochten en feestavonden voor het ophalen van giften georganiseerd.

De aangesloten groene ondernemers van de Ronald Moerings Foundation komen daarnaast twee keer per jaar bij elkaar. Op één van deze dagen bezoeken zij gezamenlijk het Antoni van Leeuwenhoek, gevolgd door een bezoek aan één van de deelnemende ondernemingen in de buurt van het instituut. Op het instituut worden zij bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en de besteding van het geld. De andere dag gaan de deelnemers op bezoek bij één van de deelnemers elders in het land.

Ontstaan van de Ronald Moerings Foundation

Op het initiatief van Ronald Moerings, is hij samen met andere groene ondernemers in 2014 gestart om een jaarlijkse bijdrage te leveren aan kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek. Dit deed Ronald naar aanleiding van het zien van een uitzending van tv-programma Knevel en van den Brink waarin het Antoni van Leeuwenhoek te gast was. Ronald had daarbij voor ogen om de groep ondernemers elk jaar te laten groeien zodat er met al deze bedrijven en ondernemers een steeds grotere bijdrage geleverd kon worden.

Na het plotseling overlijden van Ronald Moerings, vond de groep het belangrijk dat het initiatief werd voortgezet. Mede daarom werd zijn naam daarom verbonden aan de foundation.

Sluit ook aan bij de Ronald Moerings Foundation en help mee

Word ook deelnemer en sluit u aan bij de andere groene ondernemers. Er is door de Ronald Moerings Foundation bewust gekozen om de giften rechtstreeks over te maken, zodat op deze manier elke euro goed besteed wordt besteed wordt en er geen extra kosten gemaakt hoeven worden.

  • Het gaat om een bedrag tussen de € 2.500,- en € 5.000,- per jaar.
  • Bijdragen kunt u overmaken op IBAN NL26RABO0102900000 ten name van Antoni van Leeuwenhoek Foundation, onder vermelding van code 68073 Ronald Moerings Foundation.
  • Ook is het handig om te weten dat de Antoni van Leeuwenhoek Foundation de ANBI status bezit, waardoor giften aftrekbaar zijn van de belasting.
  • Uiteraard zijn eenmalige initiatieven of bijdragen ook geweldig!

Wilt u net als Floramedia en vele andere groene bedrijven en ondernemers ook kankeronderzoek ondersteunen in het Antoni van Leeuwenhoek? Ga naar de website Ronaldmoeringsfoundation.nl voor meer info of om contact op te nemen.

Bron: Ronald Moerings Foundation

want to share it with the world?