Voeg waarde toe aan uw bloemen en planten tijdens moederdag

Het moment om alle moeders in het zonnetje te zetten komt eraan: Moederdag. 12 mei is niet alleen voor moeders een belangrijk moment op de agenda, maar het is ook een belangrijk verkoopmoment voor u als groen bedrijf. Bloemen zijn namelijk – al jaren – een populair cadeau!

Internationale moederdag

Niet alleen in Nederland wordt er moederdag gevierd; ook in Duitsland, België, Denemarken, Finland, Griekenland, Italië, Oostenrijk, Zwitserland valt deze dag dit jaar op 12 mei. In Spanje en Portugal krijgen mamá en mamãe op 5 mei extra veel aandacht. Frankrijk, Polen en Zweden volgen op 26 mei.

Populairste moederdagcadeau

Research & Consultancy bureau Q&A heeft vorig jaar rond moederdag een onderzoek gedaan naar de populariteit van Moederdag. Hieruit blijkt dat bloemen nog steeds de meest populaire cadeaus zijn op deze speciale dag. Ook kopen steeds meer mensen hun bloemen online, 76% van de Nederlanders raadt dit anderen aan. Q&A verwacht dat er dit jaar nog meer online gekocht wordt.

Toegevoegde waarde

Maar hoe valt uw bloem of plant nou extra op tussen het grote aanbod groen? Zorg voor toegevoegde waarde, bijvoorbeeld met een prachtig vintage label, een hoes of speciale draagverpakking. Voor de steeds groter wordende groep die online koopt, is een stevige verzendverpakking de uitkomst. Zo komt uw met zorg gekweekte product ongeschonden aan. Zo maakt u er voor al die lieve moeders meteen een echt cadeau van.

Ontwerp

Om het aanbod voor de consument compleet te maken, kiest u voor een ontwerp speciaal gericht op moederdag. Floramedia kan deze ontwerpen geheel voor u opmaken. Met onze kantoren in het buitenland, bent u klaar voor alle internationale moederdagen.

Neem snel contact met ons op, dan gaan wij voor u aan de slag!

Bron: Q&A
Beeld: Vintage labels Floramedia en Petunia AMORE™

want to share it with the world?