Zijn uw nieuwe waterplantenlabels al in huis?

Het moment om waterplantenlabels te bestellen komt er weer aan! Wij brengen u dan ook graag op de hoogte, zodat u onbezorgd het nieuwe seizoen kan beginnen.

Bestellingen

Momenteel zien wij de eerste bestellingen binnenkomen voor het nieuwe seizoen. We helpen u graag herinneren aan uw bestelling zodat u straks niet misgrijpt. Ons magazijn is aangevuld met allerlei soorten voorraadlabels en helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

Waterplantenlabels

In onze webshop vindt u honderden voorraadproducten voor al uw waterplanten. Van Acorus calamus tot Zantedeschia aethiopica, wij bieden u een compleet labelaanbod. De steekkliklabels voor uw waterplanten zijn voorzien van een barcode, verzorgingsinformatie, botanische naam en soort waterplant. De waterplantenlabels hebben allemaal de herkenbare gegolfde vorm aan de zijkant.

Tuinkaarten voor waterplanten

Naast waterplantenlabels hebben wij ook een groot assortiment tuinkaarten voor waterplanten beschikbaar in onze webshop. Deze kaarten komen in het formaat 210 x 148 mm en zijn voorzien van een duidelijk beeld en informatie over de plant. Mocht uw gekozen product niet op voorraad zijn, geen zorgen. Wanneer u deze gewoon via de webshop besteld, heeft u deze binnen 2 weken in huis. Ruim op tijd voordat het seizoen losbarst.

Productlijn

Om uw productlijn compleet te maken, bieden wij u ook draagbandjes voor waterplanten. De draagbandjes bevatten een uitleg van de zones en iconen. De draagbandje zijn verkrijgbaar op aanvraag, neemt u hiervoor gerust contact op met onze afdeling voorraad.

Bestel uw waterplantenproducten snel via onze webshop! Of neem contact met ons op voor meer informatie.

want to share it with the world?