Al meer dan 100 klanten over op My.Floramedia en uitbreiding functionaliteiten

By 15/02/2019Diensten

Steeds meer klanten ontdekken de voordelen van drukwerk goedkeuren via My.Floramedia. Sinds het klantportaal van Floramedia in 2018 werd gelanceerd, zijn er al meer dan 100 klanten die gebruik maken van de nieuwe service. Daarnaast hebben we mooi nieuws, want binnenkort kunt u nog meer gemak ervaren met nieuwe functionaliteiten op het platform!

My.Floramedia bevalt goed onder klanten

Dankzij technische ontwikkelingen wordt het voor onze klanten steeds makkelijker om artikelen zoals labels en cappers goed te keuren en zelf te beheren. Inmiddels hebben al meer dan 100 klanten van Floramedia razendsnel hun plantenetiketten goedgekeurd en de efficiënte communicatiemogelijkheden van het portaal ervaren. Dag verloren geraakt papierwerk en lange e-mailconversaties, hallo My.Floramedia!

BINNENKORT: een uitbreiding van het platform

Bij Floramedia staan we nooit stil en vinden we het belangrijk dat we onze diensten altijd verbeteren waar mogelijk. Zo zullen de mogelijkheden van het My.Floramedia platform spoedig uitbreiden, waardoor wij nog betere service aan onze klanten kunnen verlenen. Gaandeweg worden er steeds meer functionaliteiten aan het klantenportaal toegevoegd. De eerste functionaliteit die binnenkort beschikbaar zal zijn, is de catalogus functionaliteit, waarmee u uw assortiment in één overzicht kunt bekijken en beheren! We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Straks als eerste genieten van de nieuwe functionaliteiten van My.Floramedia? Neem contact op met uw contactpersoon.

want to share it with the world?