Nieuwe kamerplantenfotografie in duurzame sets

By 15/02/2019Producten, Trends

Floramedia Studio bereidt zich voor op het nieuwe seizoen, nieuwe sets, planten en natuurlijk nieuwe fotografie!

Winter in de Studio

De winterperiode is een tijd waarin er minder planten in bloei staan. Dit is voor onze Studio vaak een rustigere periode qua fotograferen. Een mooi moment om andere klussen te doen! Zoals de nieuwe sets bedenken en maken. Ook wordt er gewerkt aan de fotografieplanning voor het komende jaar; wat wordt er op welk moment gefotografeerd?

Kamerplanten fotograferen

Daarnaast is het de perfecte periode om de kamerplanten te fotograferen! De fotografen hebben speciaal tijd vrijgemaakt om een groot aantal kamerplanten op beeld vast te leggen. Ditmaal stonden ook een groot aantal verschillende hangplanten op de lijst voor het schieten van een prachtig portet.

Nieuwe soorten

De fotomodellen die dit jaar op de lijst stonden waren kamerplantsoorten die we nog niet beschikbaar in onze beeldbank hadden of aan vernieuwing toe waren. De soorten die nieuw zijn gefotografeerd:

Duurzame sets

Ons team van fotografen heeft de planten in verschillende settings gefotografeerd. Dit geeft een goed beeld van de plant in diverse interieurstijlen. Daarnaast is er gekeken naar de huidige trends en deze zijn toegepast in de interieursets. Hierbij kunt u denken aan producten en accessoires van gerecyclede materialen, duurzame producten, natuurlijke en pure materialen en ronde vormen.

Nieuwsgierig naar de eindresultaten? Alle beelden zijn per direct beschikbaar en te bestellen in onze beeldbank!

want to share it with the world?