Toegevoegde waarde en praktische oplossingen voor sierteeltverpakkingen

By 01/03/2019Producten

Bij Floramedia zijn we goed in het maken van labels, maar minstens zo goed in het produceren en bedenken van verpakkingen! Het gehele productieproces – van ontwerp tot gevouwen product – kunnen wij in eigen huis uitvoeren. Wij bedenken dan ook graag creatieve én praktische oplossingen voor uw bloem of plant.

Opvallen op het verkooppunt

Een verpakking dient niet alleen als bescherming, maar biedt ook een scala aan mogelijkheden om waarde toe te voegen. Het is de kers op de taart van uw product.
Consumenten hebben slechts een fractie van een seconde nodig of een product hen opvalt. Als het u lukt om op te vallen, dan heeft u de klant in de zak. Hoe u dat kunt doen met een verpakking? Wij helpen u graag! De attentiewaarde verhoogt u namelijk al snel met een spannend ontwerp, een bijzondere druktechniek of een mooie finish zoals een TTTC lak.

Onze aanbevelingen voor toegevoegde waarde op drukwerk:

Folie

Een bedrukking valt extra op met een glanzende folie. Wat dacht u van een chique goud- of zilverfolie, of een glinsterend keurmerk. Zo benadrukt u de kwaliteit van uw product en krijgt het al snel een luxe of glamoureuze uitstraling. Lees meer over foliebedrukking.

Pregen

Uw ontwerp nog meer tot leven laten komen? Kies dan voor pregen! Deze techniek creëert een mooi reliëf op uw verpakking. Door de hoogte of diepte in uw drukwerk mag het gezien en gevoeld worden. Lees meer over pregen.

TTTC

Een verfijnde techniek waar wij toch wel erg fan van zijn is TTTC; Two Tone Top Coat. Door te spelen met matte en glanzende laklagen springen elementen er nog meer uit en ontstaan de mooiste creaties. Lees meer over TTTC.

Geen consument meer die zomaar uw product voorbij loopt als wij onze handen mogen leggen aan uw verpakking!

Elk extra plantje op de deen, drukt de kosten meteen!

Een verpakking die opvalt is mooi. Maar een verpakking die opvalt én daarbij ook nog eens zorgt voor een optimale belading, dat is natuurlijk fantastisch! Planten beschermen, producten makkelijk verwerken, optimale belading op de Deense karren tijdens transport: wij denken daarom ook graag na over transport en logistieke oplossingen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw nieuwe bloemen- of plantenverpakking? Ga met ons in gesprek. Ook leiden we u graag eens rond door onze drukkerij in Westzaan.

want to share it with the world?