Floramedia was aanwezig op Hamiplant Celebrate Seasons Fair

Hamiplant-Celebrate-Seasons-Fair_Floramedia

Afgelopen week was er voor de groene branche weer aardig wat reuring in het Westland. Gelijktijdig met de Trade Fair Naaldwijk, opende ook het toonaangevende exportbedrijf Hamiplant haar deuren voor publiek tijdens de ‘Celebrate Seasons Fair’.

Hamiplant viert de seizoenen

Als specialist op het gebied van levering van kamer- en tuinplanten aan groothandel en retail in Europa, had Hamiplant heel wat te showen deze week. De mooiste planten, concepten en producten waren te zien in verschillende hallen. Hamiplant zit altijd bovenop de actuele trends, aan inspiratie dus geen gebrek op deze frisse voorjaarsbeurs!

Duurzame plant? Duurzame informatiedrager!

Als leverancier mocht ook Floramedia haar producten tonen aan het internationale publiek. Op een Deense kar, geheel aangekleed in duurzaam materiaal en prachtige groene planten, toonden wij een aantal van onze nieuwe duurzame producten. Zo konden bezoekers kennis maken met onze:

Multi-Slotlabels in verschillende materialen en maten. Dit innovatieve etiket voorkomt verspilling: één product voor verschillende etiketsleuven en potmaten. En dankzij het slimme design kan het etiket op veel dunner materiaal worden geproduceerd. Goed voor het milieu én de portemonnee!

Duurzame B500 steeketiketten op basis van cellulose. Dankzij ons ontwerp met extra vouwlijnen, is het label zowel sterk als goed verwerkbaar. Uitstekende duurzame oplossing voor planten met lage watergift.

Kennis is macht, kennis delen is kracht. Met het verspreiden van ‘Our Green White Paper’ willen wij onze kennis over duurzame materialen graag delen, zodat de sierteelt een stukje duurzamer wordt.

Een ander document om door te bladeren voor inspiratie op onze Deense kar was het Green Trend Report. Dit unieke document voor de groene markt combineert trends met data.

Wij willen Hamiplant hartelijk bedanken voor deze uitnodiging! We vonden het fantastisch om erbij te mogen zijn.

Ook geïnteresseerd in wat wij voor u op het gebied van duurzaamheid en trends wij uw bedrijf kunnen bieden? Neem contact met ons op!

want to share it with the world?