Printproducten voor het aankomende dahlia verkoopseizoen

De dahlia is één van de grote sterren van de zomerbollen. En met de lente die net is aangebroken, gaat het bij u als kweker wellicht ook al kriebelen in aanloop naar het dahlia verkoopseizoen. Wij helpen u graag met printproducten voor een zorgeloos dahliaseizoen.

Cappers voor dahlia’s die zichzelf verkopen

Hoewel het voor de consument nog lang niet tijd is om de knollen te poten, is het voor dahliakwekers slim om alvast na te denken over het dahlia verkoopseizoen. Er is zoveel te doen! U wilt natuurlijk op tijd klaar zijn. Floramedia helpt graag met printproducten voor een seizoen zonder zorgen. Zo hoeft u zich alleen maar bezig te houden met de knollen. Want met mooie printproducten verkopen zij zichzelf!

Spetterende foto’s van dahlia’s

Toen de dahlia’s volop in bloei stonden, zijn er weer prachtige fotoseries van deze zomerknol gemaakt.

Naast de dahlia’s die in de Floramedia Studio in Boskoop worden gefotografeerd, zijn onze fotografen ook vaak te vinden bij de CNB dahliashowtuin. Daar zijn jaarlijks tussen de 550 en 650 cultivars te bewonderen. In de Picture Library vindt u dan ook altijd volop nieuwe dahlia foto’s. Er zit hoe dan ook een mooie foto voor uw product bij, de teller in onze beeldbank voor dahlia’s staat tijdens dit schrijven op 7702!

Creatieve communicatie-uitingen

Deze mooie beelden van dahlia’s kunnen wij voor u verwerken in nieuwe verkoopconcepten en brochures. Wij verzorgen daarbij graag de gehele opmaak voor bijvoorbeeld uw dahliacappers en denken ook graag mee over andere communicatie-uitingen. Creatie, strategie en DTP vormen dan ook een belangrijke basis voor het versterken van uw merk of product in de groene markt. Onze gespecialiseerde teams hebben de kennis in huis om voor u het verschil te maken.

Holland Dahlia Event 2019

Naast de CNB dahliashowtuin is er nog een interessant event gericht op deze zomerbol: Holland Dahlia Event. In 2019 vindt alweer de 3e editie plaats. Vanaf 21 tot en met 23 augustus kunt u, tijdens uw beursbezoek aan Plantarium, ook een bezoek brengen aan enkele dahliabedrijven zoals kwekers en exporteurs, allemaal vrienden van de dahlia.

Wilt u ook zorgeloos het verkoopseizoen in? U bent bij Floramedia aan het juiste adres.

want to share it with the world?