Bloemen- en plantenkwekers doen mee aan Kom in de Kas 2019

Het is alweer bijna tijd voor het jaarlijkse Kom in de kas weekend, een unieke manier om consument kennis te laten met uw product! In 2019 op 6 en 7 april zetten opnieuw 200 enthousiaste kwekers de deuren van hun kas open.

Thema Werelds

De kas zit vol wereldse wonderen. Het grootste glastuinevenenement ‘Kom in de kas’ laat dat elk jaar weer aan bezoekers zien. Want onze tuinbouw is werelds; vrijwel overal ter wereld worden Nederlandse glasbouwproducten afgezet.

Bloemen- en plantenkwekers geven een kijkje in de keuken

Het evenement is een prachtige manier om publiek warm te laten lopen en écht kennis te laten maken met glastuinbouwproducten. Naast groentekwekers, doen er jaarlijks ook ontzettend veel bloemen- en plantenkwekers mee. Verspreid over 23 regio’s in Nederland, laten zij zien wat er nu echt gebeurt in die glazen kassen. Het is daarmee een ontzettend leuk én leerzaam uitje voor zowel jong als oud.

Deelnemers 2019

Op de site van Kom in de Kas kunt u per regio zien wie van uw collegakwekers meedoen. Doet u zelf ook mee? Dan wenst Floramedia u een heel mooi weekend tegemoet 6 en 7 april!

Kennis laten maken met uw product in de retail

Ook promotie maken voor uw product, of op een unieke manier de consument kennis laten maken met uw bloemen en planten? Wij denken graag met u mee!

Bron en beeld: Kom in de Kas

want to share it with the world?

About Floramedia

De beste communicatie oplossingen voor de groene markt | The best communication solutions for growing your business