Nieuwe webshopfolder uit! Klaar voor actie met nieuwe producten

Het tuinseizoen van 2019. Menig consument, kweker en retailer zit er al helemaal klaar voor. Maar toch blijft het altijd spannend hoe het dit jaar weer zal verlopen. Gelukkig bent u met de voorraadproducten van de Floramedia webshop altijd snel klaar voor actie!

Dag bestellijsten; voortaan bestelt u makkelijk en snel in de webshop

Als mens houden we onszelf soms graag vast aan oude dingen en patronen, maar vaak zijn nieuwe producten en manieren van werken ook fijn om te omarmen! Neem onze webshop, met uw eigen account is een bestelling zo gepiept en is het invullen en versturen van bestellijsten verleden tijd. Want met een eigen account bestelt u snel en precies de labels die u nodig heeft.

Zo meldt u zich aan

In slechts 3 stappen heeft u al een account en kunt u moeiteloos bestellen:

  1. Op webshop.floramedia.nl klikt u rechtsbovenin op ‘Registreren’ en vult u uw gegevens in.
  2. Na het invullen ontvangt u van ons een bevestigingsmail, hierin staat een link waarmee u uw account kunt bevestigen.
  3. Maak nu eerst uw account compleet met uw adresgegevens.

U kunt nu direct starten met bestellen!

Nieuwe brochure voorraad met nieuwe producten uit

Heeft u onze nieuwe brochure al in ontvangst genomen van uw account manager? Dan zal het u vast niet ontgaan zijn, we hebben een nieuwe productgroep aan de voorraad toegevoegd! Naast tuinkaarten, stokjes, clipjes, stickers en labels voor bomen, heesters, vaste planten, waterplanten, bollen en kamerplanten, vindt straks ook producten voor de bloemisterij. Deze zult u snel in de webshop vinden!

Vintage bloemisterij labels voor bijzondere gelegenheden

Consumenten die een bloemetje kopen om weg te geven, doen in de bos ook graag een cadeaukaartje of bloemenkaartje. Al jaren maken wij op maat de mooiste labels voor bloemisterijen, maar binnenkort bestelt u deze ook heel gemakkelijk via onze webshop. Wij hebben een prachtige selectie van 9 vintage labels voor bijzondere gelegenheden gemaakt. Houd de webshop dus in de gaten, want binnenkort vindt u ze daar samen met een prachtig display!

Bij vragen over de webshop, kunt u contact opnemen met:

Siert van der Laan

075 647 64 04
stock@floramedia.com

want to share it with the world?