FlowerTrials 2019; laat uw noviteiten eruit springen met het mooiste POS-materiaal

FlowerTrials 2019 zorg voor POSmateriaal voor uw noviteiten

Nog 2 maanden en dan staan de FlowerTrials® 2019 alweer voor de deur! Het jaarlijkse pot- en perkplantenevenement waar bedrijven hun noviteiten en ontwikkelingen presenteren, is dé internationale ontmoetingsplaats voor de branche. Zijn uw nieuwe plantensoorten er al klaar voor?

Internationaal feest der noviteiten

In 2019 presenteren van 11 tot en met 14 juni, maar liefst 62 bedrijven in 3 regio’s hun meest actuele aanbod aan potplanten en éénjarige zomerbloeiers. Het is daarmee een must voor professionals uit de groene sector; telers, groothandelaren en exporteurs vanuit de hele wereld bezoeken deze dagen de FlowerTrials®.

Gemiddeld bezoekt elke bezoeker 5 verschillende locaties. Elk jaar groeit het aantal bedrijven dat haar producten tentoonstelt, evenals het aantal bezoekers.

Bezoekers kopen in voor volgende seizoen

FlowerTrials® is dan ook de uitgelezen kans om uw nieuwe producten aan een groot internationaal professioneel publiek voor te stellen. Tijdens het evenement kiezen kwekers, exporteurs en aankopers hun pot- en perkplanten voor het volgende seizoen.

Laat uw planten er extra uitspringen met POS-materiaal

En of u nu commerciële toppers of nicheproducten presenteert: u wilt dat uw pot- of perkplanten eruit springen. Hoe heet uw nieuwe product, wat maakt uw product zo bijzonder? Welke nieuwe doorbraak in veredeling presenteert u? Om uw noviteiten aan het kritische publiek te verkopen, kan sterk promotiemateriaal goed helpen. Wij zorgen er graag voor dat uw POS-materiaal positief opvallen en de juiste boodschap vertellen.

Laat dit jaar geen verkoopkansen liggen en val extra op met:

  • rolbanners;
  • spandoeken;
  • tafelaankleding;
  • flyers;
  • brochures en
  • give-aways.

Opvallen met maximaal effect, daar helpen wij u graag bij! Wilt u weten hoe u uw producten het beste eruit kunt laten springen? Neem contact met ons op.

Bron: FlowerTrials®

want to share it with the world?