Nieuw: Vintage wenskaartjes voor de bloemisterij

De Floramedia Webshop is een nieuwe categorie met prachtige producten rijker. Sinds deze week is de categorie ‘Bloemenhandel’ toegevoegd aan het voorraadassortiment en kunnen bloemisterijen en bedrijven de mooiste bloemenkaartjes en toonbankdisplays aanschaffen.

Met liefde gemaakt: vintage labels voor boeketten

Speciale gelegenheden vragen om een speciaal kaartje. Klanten die een boeket kopen om weg te geven, voegen daarom ook graag een mooi wenskaartje toe. De toegevoegde waarde van zo’n kleine attentie is niet te onderschatten en maakt een mooi boeket pas echt compleet.

Bloemenkaartjes die gezien én gevoeld mogen worden

Floramedia introduceert 9 vintage labels voor de bloemisterij, allen handgemaakt met klassieke druktechnieken zoals letterpress (hoogdruk) en folie. Dankzij het gebruik van deze ambachtelijke methoden komt zowel het reliëf als de structuur van het ontwerp echt tot leven. De kaartjes zijn met liefde en aandacht gemaakt, dat zie je en dat voel je! De vintage labels vormen een echte eyecatcher op de toonbank en zijn een prachtige aanvulling op het assortiment in de bloemisterij.

Toonbankdisplay voor de bloemenhandel

Maar zulke bijzondere kaartjes passen natuurlijk niet bij een saai plankje of worden zomaar in stapeltjes op de toonbank gelegd. Daarom verkopen wij nu ook een bijpassend toonbankdisplay. Display ‘Moments’ is gemaakt van karton en heeft een duurzame uitstraling waarin de vintage labels goed tot hun recht komen. Het toonbankdisplay is onderdeel van het starterspakket, maar is ook als los product verkrijgbaar. Het starterspakket bestaat verder uit 9 bundels van 20 stuks van ieder bloemenkaartje.

Bestel een starterspakket inclusief toonbankdisplay en geniet van 20% welkomstkorting op de bloemisterijlabels. Ga naar webshop.floramedia.com

want to share it with the world?