World Cleanup Day 2019

Op zaterdag 21 september was het wereldwijd World Cleanup Day.

World Cleanup Day

Na de succesvolle deelname vorig jaar, heeft Floramedia ook dit jaar weer meegedaan aan de World Cleanup Day actie. Donderdagmiddag 19 september is een internationaal team van collega’s in actie gekomen om het zwerfafval in de omgeving van het kantoor op te ruimen.

Ruim 50 Floramedianen waren actief met handschoenen en afvalgrijpers in de omgeving rondom Kleine Steng 1 op deze zonnige najaarsdag. Vooraf zijn er routes uitgestippeld en de “hotspots” in kaart gebracht om zo effectief mogelijk op te ruimen. Tussen de rotsen naast het kanaal, op het gras en in de bermen werd weer een hoop afval gevonden.

332 kg zwerfafval opgeruimd

De ene na de andere vuilniszak werd in de container gedeponeerd, met uiteindelijk het confronterende maar succesvolle resultaat van 332 kg zwerfafval! In 2018 heeft Floramedia 310 kg opgehaald. Het afval varieerde van een halve schoen, tot voedselverpakkingen en enorme stukken plastic. Het terrein rondom het Floramedia-kantoor is weer keurig netjes en wij zijn ons nog bewuster van het zwerfvuil in onze omgeving.

Wij hebben de Cleanup Day volgend jaar weer op de planning staan, doet u ook mee?

want to share it with the world?

About Floramedia

De beste communicatie oplossingen voor de groene markt | The best communication solutions for growing your business