Coming soon: Green Trend Report 2020/2021

Green Trend Report 2020/2021 van Floramedia, Dümmen Orange en Royal Lemkes

Editie #02 van het Green Trend Report komt eraan!

Green Trend Report 2020/2021

Onze groene wereld, de wereld van bloemen en planten, verandert steeds sneller. Dat maakt het steeds uitdagender om effectief in te spelen op de wensen en verwachtingen van consumenten. Zou het niet mooi zijn als we een glazen bol zouden hebben waarin we de toekomst kunnen zien? Om in één heldere blik te zien welke nieuwe ontwikkelingen eraan komen? We zouden kunnen zien welke trends doorzetten en welke kansen er liggen als het gaat om groen. Dat zou voor iedereen in onze sector – kwekers, veredelaars, retailers – een enorm verschil maken.

Uniek experiment

We hebben geen glazen bol, maar in plaats daarvan een beter alternatief: het Green Trend Report. Het Report geeft een inspirerende blik op de laatste trends en ontwikkelingen en verder, naar wat zich nog achter de horizon bevindt. Deze tweede editie van het Green Trend Report is het resultaat van een uniek experiment. Floramedia, Dümmen Orange en Royal Lemkes hebben hun talenten en expertises gebundeld om samen verder in de toekomst te kijken. Daarmee is het prachtig vormgegeven boek een sprekend voorbeeld van één van de trends die het beschrijft: samenwerkingsverbanden die de groene sector verder tot bloei brengen.

Binnenkort verschijnt het Green Trend Report 2020/2021, stay tuned!

Green Trend Report 2020/2021 van Floramedia, Dümmen Orange en Royal Lemkes
want to share it with the world?