Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF FLORAMEDIA

Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Floramedia. Wij informeren u graag over interessante nieuwtjes, trends en innovaties uit de groenmarkt.

Wanneer u onderstaand contactformulier invult, ontvangt u wekelijks het laatste nieuws uit de groene markt in uw mailbox.

Ook interessant nieuws uit uw bedrijf of wat u bent tegengekomen in de groenmarkt ontvangen wij graag van u. U kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen, te bellen of langs te komen.

Subscribe

* indicates required

Floramedia gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link "afmelden" te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@floramedia.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacy voorwaarden. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.