Whitepaper over duurzame materialen voor plantenlabels

Floramedia heeft haar eerste whitepaper: OUR GREEN WHITE PAPER – Duurzame materialen voor plantenlabels op 1 november 2018 gelanceerd. Met het delen van onze kennis willen wij de groene sector beter inzicht geven in de duurzame mogelijkheden en de vier alternatieve materialen voor plantenlabels die wij beschikbaar hebben.

Duurzaamheid in groene sector

Het is de eerste keer dat wij ons beleid, doelstellingen en kennis ten aanzien van duurzame materialen in één document hebben. Met het uitgeven van het whitepaper willen wij de groene markt op weg helpen naar meer duurzaamheid en een groter milieubewustzijn.

Inhoud whitepaper

Want is recyclen of degraderen een betere oplossing? Wat is het verschil tussen bio-plastics en biobased plastics? Op welke manier is afvalverwerking medebepalend? En zijn alle duurzame materialen wel geschikt voor plantenlabels? Ons whitepaper geeft antwoord op deze vragen en gaat dieper in op de verschillende opties en termen rond het thema duurzaamheid.

Gratis aanvragen

OUR GREEN WHITE PAPER wordt uitgegeven in vijf verschillende talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans) en is kosteloos verkrijgbaar in een gedrukte en digitale versie.

Aanvragen whitepaper

Bent u geïnteresseerd in een exemplaar? Vraag deze nu aan via onderstaand formulier of neem contact op met uw vaste contactpersoon.

4 duurzame
materialen
duurzaamheid in
groene sector
recyclen of
degraderen
materialen voor
plantenlabels
Delen via social media: