Beste klant, gewaardeerde relatie,

Het Coronavirus (COVID-19) heeft een ongelooflijk grote invloed op ons dagelijks leven en een ongekende impact op de hele groene sector. Alle genomen maatregelen en richtlijnen van het RIVM betekenen voor ons allen veel acute aanpassingen in de dagelijkse werkzaamheden en een onzekere periode is een feit. Het is vreselijk om te zien hoe grote partijen bloemen en planten elke dag weer doordraaien bij Royal FloraHolland, het laat zien hoe groot de crisis is en wij willen u ontzettend veel sterkte toewensen in deze moeilijke tijden!

Graag willen wij u, zoveel waar mogelijk, van dienst blijven op de manier zoals u van ons gewend bent. Floramedia blijft gewoon geopend en haar diensten en producten leveren. Wel heeft Floramedia passende maatregelen getroffen in het belang van de gezondheid en de veiligheid van u, haar medewerkers en alle overige zakelijke contacten voor de komende periode, te weten;

  • Onze accountmanagers en onze medewerkers van afdeling Customer Services, Creatie en DTP zullen geen externe relaties op locatie bezoeken noch ontvangen op het Floramedia kantoor in Westzaan, dit om fysiek contact en besmettingsgevaar te voorkomen. Onze accountmanagers zijn uiteraard wel dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.
  • De afdeling Customer Services werkt vanaf heden in twee teams voor een dagelijks, gegarandeerde telefonische bereikbaarheid als ook per e-mail. Het kan zijn dat als u contact met hen opneemt u niet uw vaste contactpersoon, maar een collega aan de telefoon krijgt. De afdelingen Creatie en DTP werken vanuit huis en zijn per e-mail bereikbaar.

Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen met uw verzoek of hulpvraag.
Wij wensen u nogmaals heel veel sterkte toe voor de komende periode, zowel zakelijk als privé.

Hartelijke groet,
FLORAMEDIA
Ekko Vermeulen
Director Benelux

Algemeen telefoonnummer 075 – 647 64 76