onze diensten

EEN FOTOSTUDIO IN EEN KAS
VOL MET DE BESTE PLANTENRASSEN

wij zorgen ervoor dat uw foto’s er prachtig uit zien

Goede beelden maken het verschil! Als u op wilt vallen met uw product dan is een goed beeld cruciaal. Dit kan zijn om uw label, etiket, potcover of capper te bedrukken, maar goede beelden zijn ook cruciaal als u online meer wilt opvallen.

Daarnaast willen consumenten steeds meer informatie ontvangen over de producten die ze kopen. Vooral bij planten is men geïnteresseerd in de bloeitijd, verzorging, voeding, snoeitijd, etc. Ook wil men van de eetbare producten weten welke gerechten ermee gemaakt kunnen worden en is er interesse voor recepten. Dit is exact waar Floramedia het verschil maakt!

GROENE EN SIMPELE ONLINE OPLOSSINGEN

wij hebben een groene connectie

In het digitale tijdperk van vandaag is online dienstverlening niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Stilstaan is achteruit gaan en dat geldt ook voor uw bedrijf. Als u zich wilt onderscheiden in de markt, dan is het ook noodzakelijk om ‘digitaal’ op te vallen als bedrijf.

Floramedia kan u daarbij helpen! Wij bedenken, ontwerpen, bouwen en implementeren webshops en websites voor onze klanten.