EEN FOTOSTUDIO IN EEN KAS
VOL MET DE BESTE PLANTENRASSEN

dat betekent ontelbaar veel foto’s vol met potentie

Goede beelden maken het verschil! Als u op wilt vallen met uw product dan is een goed beeld cruciaal. Dit kan zijn om uw label, etiket, potcover of capper te bedrukken, maar goede beelden zijn ook cruciaal als u online meer wilt opvallen. Daarnaast willen consumenten steeds meer informatie ontvangen over de producten die ze kopen. Vooral bij planten is men geïnteresseerd in de bloeitijd, verzorging, voeding, snoeitijd, etc. Ook wil men van de eetbare producten weten welke gerechten ermee gemaakt kunnen worden en is er interesse voor recepten.

COPYWRITING

De specifieke botanische kennis van Floramedia is extra waardevol als het gaat om tekstproductie. Zeker bij inhoudelijke botanische content is het van belang goed op de hoogte te zijn van alle ins & outs. Uw doelgroep heeft verstand van zaken en merkt het direct als de schrijver dit niet heeft. Omgekeerd herkennen uw klanten de waarde van een informatieve tekst die is geschreven door een groenexpert.

DE FOTO DATABASE

Snel sprekende foto’s nodig? We hebben online ruim 220.000 stockbeelden beschikbaar. Geen tijd of budget voor eigen op maat gemaakte fotografie? In onze online beeldbank vindt u meer dan 220.000 beelden die allemaal relevant zijn voor de groene markt. Van productfoto’s tot detailfoto’s en sfeerbeelden. Heeft u snel een beeld nodig van vaste planten, fruit, bloemen of groenten, dan vindt u in onze beeldbank precies het juiste beeld voor een uitermate scherpe prijs.

Bezoek nu onze groene beeldbank:

  • meer dan 220.000 beelden online beschikbaar
  • elke maand 1.000 nieuwe beelden toegevoegd
  • zeer gebruikersvriendelijke zoekfuncties

FOTOSTUDIO

U zoekt professionele faciliteiten voor fotografie, is 1 hectare groot genoeg? Floramedia heeft de unieke beschikking over een eigen fotografie locatie met maar liefst 1 hectare aan kas, kwekerij en een daglicht­ en donkere fotostudio. Hier kweken en fotograferen wij onze eigen planten of die van onze klanten. Hierdoor zijn wij in staat foto’s te maken van uw planten in hun meest optimale conditie en onder de beste natuurlijke omstandigheden.

Professionele detailfoto’s, lifestyle­ en sfeerbeelden en productfoto’s, allemaal begeleid door een toegewijd team van mensen, onder wie botanische experts, fotografen en stylisten.

In Boskoop beschikken we over:

  • ca. 1.500m2 kas
  • 4.000m2 containerveld

Dit is exact waar Floramedia het verschil maakt! Floramedia bezit de allergrootste horticulturele database in de wereld waar jaarlijks nog eens 13.000 beelden aan toegevoegd worden. Ook worden elk jaar beelden afgevoerd waardoor de database modern en up-to-date blijft. Daarnaast bezit Floramedia een eigen fotostudio voor fotografie op maat, een eigen kwekerij (binnen en buiten) van bijna 6.000m2 en we hebben een tuinman in dienst om planten op te kweken en te verzorgen.

NIET ALLEEN ONZE CONTENT HELPT UW BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

meer interesse in onze producten en diensten… ontdek dan onze andere werelden

Floramedia begrijpt de kracht van planten om mensen te verbinden, groen verenigd culturen en geeft verrijking aan het dagelijks leven. Floramedia is een professioneel communicatiebedrijf dat u helpt met succesvolle en toonaangevende groene communicatie. Kwekers en andere bedrijven in de groene industrie verwelkomen Floramedia en haar producten en diensten al meer dan 80 jaar. En met trots laten we u onze vier werelden ontdekken.

CREATIVITEIT

Strategie en creatie vormen een belangrijke basis voor het versterken van uw merk of product in de markt. Sterke creatieve concepten zullen ervoor zorgen dat u meer opvalt en dat u zichzelf beter kunt onderscheiden in de markt. Floramedia kan u helpen met een sterk product- of winkelconcept.

De afgelopen jaren heeft Floramedia veel kennis en ervaring opgebouwd in het creëren van creatieve concepten. Deze concepten hebben ervoor gezorgd dat onze klanten kunnen groeien, wat perfect aansluit op onze missie: “Growing your business”.

MULTIMEDIA

Het beste online advies krijgt u van een mediabedrijf dat zélf al bijna 20 jaar op het internet actief is. Als online mediabedrijf maakten we al in 2012 de stap online met het succesvolle platform Tuinen.nl. Sinds die tijd hebben we met deze marktleider in online informatie voor tuinliefhebbers ook onze expertise in andere online toepassingen verder ontwikkeld.

Voor onze klanten ontwerpen, bouwen en onderhouden wij websites en applicaties die jaarlijks miljoenen tevreden bezoekers ontvangen. Ook u helpen wij graag om nóg succesvoller te worden op het internet.

LEES MEER

PRINT

Dé grafisch specialist voor de botanische sector, zo mag u Floramedia gerust noemen. Met onze uitgebreide en zeer moderne productiefaciliteit kunnen we vrijwel elke grafische vraag moeiteloos aan. Ons machinepark en onze workflow zijn volledig afgestemd op de meest efficiënte drukwerkproductie. Daarbij kunt u rekenen op een snelle en foutloze verwerking van uw opdrachten.

Om dit te waarborgen, werken alle afdelingen goed samen en hebben we alle disciplines onder een dak. Zo maakt ons ruime pand een optimale routing mogelijk, waardoor we nergens kostbare tijd verliezen, ons proces is Lean en zeer efficiënt.

LEES MEER

Ons bedrijf en haar medewerkers zijn zeer betrokken bij het welzijn en het succes van onze klanten. Dit maakt samenwerken met Floramedia zowel prettig als succesvol. Floramedia biedt groene communicatie-oplossingen met een directe en efficiënte service.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers

Floramedia, growing your business.