Copywriting

Copywriters met verstand van zaken

De specifieke botanische kennis van Floramedia is extra waardevol als het om groene tekst producties gaat. Zeker bij inhoudelijke botanische content is het van belang goed op de hoogte te zijn van alle ins & outs. Uw doelgroep heeft verstand van zaken en merkt het direct wanneer de schrijver dit niet heeft. Omgekeerd herkennen uw klanten de waarde van informatieve plant content die is geschreven door een expert op het gebied van copywriting voor de groenmarkt.

tekstexperts met branchekennis zetten seinen op groen

Brede tekstproductie

Onze copywriters schrijven uiteenlopende teksten voor onze klanten. Van een e-mailing tot een website, van een brochure tot een plantenlabel. Maar ook verpakkingen, webartikelen, folders, nieuwsbrieven en advertenties, alle denkbare groene teksten dus! Dus zowel neutrale informatieve artikelen als commerciële copy die de klant moet overtuigen om uw product of dienst te gebruiken. Ook kunnen wij uw bestaande teksten herschrijven, deze biedt een perfecte basis voor de nieuwe teksten.

Overigens werken de copywriters nauw samen met de vormgevers én de klant bij het ontwikkelen en uitwerken van concepten en campagnes met al deze plantcontent.

Vindbaarheid

Buiten grote botanische kennis en veel schrijfervaring, hebben onze copywriters ook grote kennis van zoekmachineoptimalisatie. Door deze zogenoemde SEO-kennis toe te passen in uw online teksten, bent u niet alleen beter vindbaar maar kunt u ook meer mensen bereiken.

Op welke wijze wilt u uw content presenteren en vindbaar maken? Kies voor een partner met botanische kennis.

botanische kennis
voorhanden
plant teksten op maat
voor elke uiting
samenwerking aan ontwikkeling
van uw campagnes
klanten informeren
of verleiden
Delen via social media: