Inspirerende groene concepten
voor ambitieuze klanten

wij voegen kleur toe aan uw markt

Strategie en creatie vormen een belangrijke basis voor het versterken van uw merk of product in de markt. Sterke creatieve concepten zullen ervoor zorgen dat u meer opvalt en dat u zichzelf beter kunt onderscheiden in de markt. Floramedia kan u helpen met een sterk product- of winkelconcept.

De afgelopen jaren heeft Floramedia veel kennis en ervaring opgebouwd in het creëren van creatieve concepten. Deze concepten hebben ervoor gezorgd dat onze klanten kunnen groeien, wat perfect aansluit op onze missie: ‘Growing your business.

MARKETINGSTRATEGIE

Als u een communicatieproject wilt starten, begint de samenwerking met het bepalen van de strategie

In nauw overleg maken we een merkbeschrijving. Wat is uw eigen unieke identiteit? Waar wilt u naar toe met het merk? Wat zijn uw ambities? Of meer algemeen: wie wilt u bereiken en wat beweegt deze doelgroep? Uit de antwoorden op al deze vragen destilleren we een kernbelofte waarmee u zich kunt onderscheiden in de markt.

RETAIL CONCEPTS & STORE DEVELOPMENT

Een populaire winkel begint als concept, een basisgedachte. Winkelen is niet hetzelfde als boodschappen doen. Winkelen doe je voor je plezier! De consument verwacht een bepaalde sfeer in winkels en krijgt daarbij als extraatje ook de nodige afwisseling, verwondering, aandacht en feedback. Entertainment van voordeur tot kassa.

Samen met onze klanten ontwikkelen wij winkelformules die scoren bij de consument. En vervolgens vullen we ze tot in detail in.

DESIGN

U doet uw best om een perfect product te creëren. De ideale groente, een prachtige plant, vruchtbare zaden of krachtige bloembollen. Maar een topproduct is nog maar het begin. Voor een onderscheidende visuele identiteit is een uniek design nodig op basis van een helder concept. Onze designproducten omvatten labels en verpakkingen, maar ook winkeldisplays, leaflets en al het andere denkbare promotiemateriaal, in lijn met uw merk- of corporate identiteit. Een sterk merk en een goed bedrijfsimago geven uw producten meer impact in de beleving van de consument en daarmee meer slagkracht in de markt.

PRODUCT DEVELOPMENT

Ondernemers in de land- en tuinbouw zijn traditiegetrouw vernieuwers. Zeker in ons thuisland Nederland, waar plantveredelaars en zaadproducenten al eeuwenlang grenzen verleggen. In de producten zelf, én in de verpakking en marketing van die producten.

CONCEPT DEVELOPMENT

Op dezelfde manier waarop we te werk gaan bij retail brand design ontwikkelen we ook het basisidee voor de marketing en communicatie samen met de klant. We gaan op zoek naar de onderscheidende waarden en de unieke identiteit van uw merk, en proberen de centrale boodschap te vatten in één kernachtige zin. Dit corporate statement is gekoppeld aan de brand identity. Alles wat we daarna ontwikkelen moet hierbij aansluiten.

Floramedia heeft de specialisten in huis die het verschil kunnen maken in de markt. Laat u inspireren en verrassen door ons creatieve team en treed gerust een keer met ze in gesprek over de doelstellingen van uw bedrijf en de trends in de markt. U zult gelijk merken dat zij met nieuwe inzichten zullen komen die uw bedrijf, merk en product voorgoed zullen veranderen!

NIET ALLEEN ONZE CREATIVITEIT HELPT UW BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

meer interesse in onze producten en diensten… ontdek dan onze andere werelden

Floramedia begrijpt de kracht van planten om mensen te verbinden, groen verenigt culturen en geeft verrijking aan het dagelijks leven. Floramedia is een professioneel communicatiebedrijf dat u helpt met succesvolle en toonaangevende groene communicatie. Kwekers en andere bedrijven in de groene industrie verwelkomen Floramedia en haar producten en diensten al meer dan 80 jaar. En met trots laten we u onze vier werelden ontdekken.

CONTENT

Goede beelden maken het verschil! Als u op wilt vallen met uw product dan is een goed beeld cruciaal. Dit kan zijn om uw label, etiket, potcover of capper te bedrukken, maar goede beelden zijn ook cruciaal als u online meer wilt opvallen.

Daarnaast willen consumenten steeds meer informatie ontvangen over de producten die ze kopen. Vooral bij planten is men geïnteresseerd in de bloeitijd, verzorging, voeding, snoeitijd, etc. Ook wil men van de eetbare producten weten welke gerechten ermee gemaakt kunnen worden en is er interesse voor recepten.

MULTIMEDIA

Het beste online advies krijgt u van een mediabedrijf dat zélf al bijna 20 jaar op het internet actief is. Als online mediabedrijf maakten we al in 2012 de stap online met het succesvolle platform Tuinen.nl. Sinds die tijd hebben we met deze marktleider in online informatie voor tuinliefhebbers ook onze expertise in andere online toepassingen verder ontwikkeld.

Voor onze klanten ontwerpen, bouwen en onderhouden wij websites en applicaties die jaarlijks miljoenen tevreden bezoekers ontvangen. Ook u helpen wij graag om nóg succesvoller te worden op het internet.

LEES MEER

PRINT

Dé grafisch specialist voor de botanische sector, zo mag u Floramedia gerust noemen. Met onze uitgebreide en zeer moderne productiefaciliteit kunnen we vrijwel elke grafische vraag moeiteloos aan. Ons machinepark en onze workflow zijn volledig afgestemd op de meest efficiënte drukwerkproductie. Daarbij kunt u rekenen op een snelle en foutloze verwerking van uw opdrachten.

Om dit te waarborgen, werken alle afdelingen goed samen en hebben we alle disciplines onder een dak. Zo maakt ons ruime pand een optimale routing mogelijk, waardoor we nergens kostbare tijd verliezen, ons proces is lean en zeer efficiënt.

LEES MEER

Ons bedrijf en haar medewerkers zijn zeer betrokken bij het welzijn en het succes van onze klanten. Dit maakt samenwerken met Floramedia zowel prettig als succesvol. Floramedia biedt groene communicatie-oplossingen met een directe en efficiënte service.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers

Floramedia, growing your business.