Uw online mogelijkheden maximaal benutten

met onze oplossingen op maat

Het beste online advies krijgt u van een mediabedrijf dat zélf al bijna 20 jaar op het internet actief is. Als online mediabedrijf maakten we al in 2012 de stap online met het succesvolle platform Tuinen.nl. Sinds die tijd hebben we met deze marktleider in online informatie voor tuinliefhebbers ook onze expertise in andere online toepassingen verder ontwikkeld. Voor onze klanten ontwerpen, bouwen en onderhouden wij websites en applicaties die jaarlijks miljoenen tevreden bezoekers ontvangen. Ook u helpen wij graag om nóg succesvoller te worden op het internet.

Breed scala online producten en diensten

Wilt u online games, advertentiecampagnes, websites, mobiele apps en loyaltyprogramma’s ontwikkelen en inzetten? Met onze kennis van E-commerce, online marketing, social media integratie en content- en software ontwikkeling brengen wij u verder. Waarbij wij niet zelden innovatief en baanbrekend werk verrichten! Zo bedachten wij voor de sierteeltindustrie speciale Digital Asset Management-oplossingen, voor het heel eenvoudig en efficiënt beheren van allerlei vormen van online content.

TUINEN.NL

Tuinen.nl van Floramedia is al bijna 20 jaar dé inspiratiebron voor liefhebbers van tuin- en buitenleven. De betrouwbare, brede en vooral ook onderhoudende informatie op de site sluit perfect aan bij de behoeften van de duizenden tuinfans die de site dagelijks bezoeken. Daar zitten heel veel potentiële klanten voor u tussen!

FLORALINQ

FloralinQ geeft uw klanten toegang tot een enorme database met inspiratie en informatie over meer dan 16.000 planten. De juiste verzorging, tips & tricks, HR beeldmateriaal, video’s met instructies en illustraties van verschillende groeistadia.

Slim webdesign: als uw klanten van uw website houden, houdt u ze ook langer op uw website. Hoe vaak klikt u zelf dagelijks websites weg, omdat u niet snel genoeg kunt vinden wat u zoekt? Veel te vaak. Dat zijn natuurlijk allemaal gemiste kansen. Iets wat ú in elk geval nooit mag gebeuren! En met een slimme, intuïtieve webomgeving hóeft dat ook niet. Bij Floramedia helpen we u graag aan een volledig klantgerichte website.

…ook uw succes?

De continue ontwikkelingen op het internet dwingen ons te blijven innoveren en steeds nieuwe manieren te bedenken om onze bezoekers aan ons te binden. Profiteer mee van onze uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied! Zodat ook ú online kunt scoren bij uw doelgroepen.

NIET ALLEEN ONZE MULTIMEDIA OPLOSSINGEN
HELPEN UW BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

meer interesse in onze producten en diensten… ontdek dan onze andere werelden

Floramedia begrijpt de kracht van planten om mensen te verbinden, groen verenigd culturen en geeft verrijking aan het dagelijks leven. Floramedia is een professioneel communicatiebedrijf dat u helpt met succesvolle en toonaangevende groene communicatie. Kwekers en andere bedrijven in de groene industrie verwelkomen Floramedia met haar producten en diensten al meer dan 80 jaar. En met trots laten we u onze vier werelden ontdekken.

CONTENT

Goede beelden maken het verschil! Als u op wilt vallen met uw product dan is een goed beeld cruciaal. Dit kan zijn om uw label, etiket, potcover of capper te bedrukken, maar goede beelden zijn ook cruciaal als u online meer wilt opvallen.

Daarnaast willen consumenten steeds meer informatie ontvangen over de producten die ze kopen. Vooral bij planten is men geïnteresseerd in de bloeitijd, verzorging, voeding, snoeitijd, etc. Ook wil men van de eetbare producten weten welke gerechten ermee gemaakt kunnen worden en is er interesse voor recepten.

CREATIVITEIT

Strategie en creatie vormen een belangrijke basis voor het versterken van uw merk of product in de markt. Sterke creatieve concepten zullen ervoor zorgen dat u meer opvalt en dat u zichzelf beter kunt onderscheiden in de markt. Floramedia kan u helpen met een sterk product- of winkelconcept.

De afgelopen jaren heeft Floramedia veel kennis en ervaring opgebouwd in het creëren van creatieve concepten. Deze concepten hebben ervoor gezorgd dat onze klanten kunnen groeien, wat perfect aansluit op onze missie: “Growing your business”.

PRINT

Dé grafisch specialist voor de botanische sector, zo mag u Floramedia gerust noemen. Met onze uitgebreide en zeer moderne productiefaciliteit kunnen we vrijwel elke grafische vraag moeiteloos aan. Ons machinepark en onze workflow zijn volledig afgestemd op de meest efficiënte drukwerkproductie. Daarbij kunt u rekenen op een snelle en foutloze verwerking van uw opdrachten.

Om dit te waarborgen, werken alle afdelingen goed samen en hebben we alle disciplines onder een dak. Zo maakt ons ruime pand een optimale routing mogelijk, waardoor we nergens kostbare tijd verliezen, ons proces is Lean en zeer efficiënt.

LEES MEER

Ons bedrijf en haar medewerkers zijn zeer betrokken bij het welzijn en het succes van onze klanten. Dit maakt samenwerken met Floramedia zowel prettig als succesvol. Floramedia biedt groene communicatie-oplossingen met een directe en efficiënte service.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers

Floramedia, growing your business.