De mooiste tinten groen

uit dé botanische drukkerij van Nederland

Dé grafisch specialist voor de botanische sector, zo mag u Floramedia gerust noemen. Met onze uitgebreide en zeer moderne productiefaciliteit kunnen we vrijwel elke grafische vraag moeiteloos aan. Ons machinepark en onze workflow zijn volledig afgestemd op de meest efficiënte drukwerkproductie. Daarbij kunt u rekenen op een snelle en foutloze verwerking van uw opdrachten.

Om dit te waarborgen, werken alle afdelingen goed samen en hebben we alle disciplines onder een dak. Zo maakt ons ruime pand een optimale routing mogelijk, waardoor we nergens kostbare tijd verliezen; ons proces is Lean en zeer efficiënt.

SERVICE & DRUKWERKBEGELEIDING

Er zijn in Nederland veel creatieve reclamegeesten. Maar weten ze ook wat u en uw klanten beweegt? De groene sector stelt zijn volstrekt eigen eisen aan de communicatie met klanten. Wie op dat punt het verschil wil maken, moet er eigenlijk middenin zitten. Zoals Floramedia. We hebben ons volledig gespecialiseerd in ‘groene’ communicatie. En we kennen de do’s en dont’s in de wereld van planten, zaden en bollen als geen ander.

MATERIALEN

De uitstraling van uw drukwerk wordt mede bepaald door het materiaal. En dat is vaak een heel bewuste keuze. Want met het gebruikte materiaal kunt u al een belangrijk signaal afgeven. Luxe materiaal voor een premium uitstraling of afbreekbaar materiaal om uw duurzame ambities te onderstrepen. We hebben altijd de optie die het beste bij u past.

Een vaste voorraad grondstoffen staan hoog en droog te wachten in ons twaalf meter hoge magazijn met volledige klimaatbeheersing zodat we nooit misgrijpen wanneer we snel moeten leveren. We drukken op meerdere Heidelberg persen met UV-droging waardoor verdere verwerking direct mogelijk is.

AFWERKING

Wel kopen of niet kopen? Vaak maken klanten die beslissing in een fractie van een seconde. Waarbij ze uiteindelijk afgaan op hun gevoel. Ziet uw product er verzorgd uit? Klopt de informatie? Straalt u als merk vertrouwen uit? Als u dát allemaal goed voor elkaar heeft, kiest de klant vrijwel zeker instinctief voor uw product. Dus doen we er alles aan om uw klanten dat positieve gevoel te geven. Daarbij is goed drukwerk voor ons meestal niet goed genoeg.

TRANSPORT

Drukwerk op tijd klaar hebben is één. Daar heeft u alvast geen omkijken naar. Maar ook daarna loopt alles bij ons op rolletjes. Van warehousing tot transport en van handling tot lokale distributie: u kunt erop vertrouwen dat we zelfs de meest complexe logistieke processen foutloos voor u managen. Onze logistieke oplossingen leveren u dan ook continu een relaxed gevoel op. Omdat u zeker weet dat uw logistiek bij ons in de allerbeste handen is.

LEES MEER

En we kunnen extra snel uitleveren dankzij een interne logistiek die volledig is ingericht op ons complexe productieproces en wensen van onze klant. Kortom: de jarenlange ervaring van Floramedia gecombineerd met onze productiefaciliteiten zorgen ervoor dat Floramedia de juiste kennis heeft voor de verwerking van uw opdrachten.

U kunt ons makkelijk bereiken vanuit alle verkeersrichtingen, want ons pand ligt bijzonder gunstig op het nieuwe bedrijventerrein Hoogtij in Westzaan.

NIET ALLEEN ONZE PRINTOPLOSSINGEN HELPEN UW BEDRIJF TE LATEN GROEIEN

meer interesse in onze producten en diensten… ontdek dan onze andere werelden

Floramedia begrijpt de kracht van planten om mensen te verbinden, groen verenigd culturen en geeft verrijking aan het dagelijks leven. Floramedia is een professioneel communicatiebedrijf dat u helpt met succesvolle en toonaangevende groene communicatie. Kwekers en andere bedrijven in de groene industrie verwelkomen Floramedia en haar producten en diensten al meer dan 80 jaar. En met trots laten we u onze vier werelden ontdekken.

CONTENT

Goede beelden maken het verschil! Als u op wilt vallen met uw product dan is een goed beeld cruciaal. Dit kan zijn om uw label, etiket, potcover of capper te bedrukken, maar goede beelden zijn ook cruciaal als u online meer wilt opvallen.

Daarnaast willen consumenten steeds meer informatie ontvangen over de producten die ze kopen. Vooral bij planten is men geïnteresseerd in de bloeitijd, verzorging, voeding, snoeitijd, etc. Ook wil men van de eetbare producten weten welke gerechten ermee gemaakt kunnen worden en is er interesse voor recepten.

CREATIVITEIT

Strategie en creatie vormen een belangrijke basis voor het versterken van uw merk of product in de markt. Sterke creatieve concepten zullen ervoor zorgen dat u meer opvalt en dat u zichzelf beter kunt onderscheiden in de markt. Floramedia kan u helpen met een sterk product- of winkelconcept.

De afgelopen jaren heeft Floramedia veel kennis en ervaring opgebouwd in het creëren van creatieve concepten. Deze concepten hebben ervoor gezorgd dat onze klanten kunnen groeien, wat perfect aansluit op onze missie: “Growing your business”.

MULTIMEDIA

Het beste online advies krijgt u van een mediabedrijf dat zélf al bijna 20 jaar op het internet actief is. Als online mediabedrijf maakten we al in 2012 de stap online met het succesvolle platform Tuinen.nl. Sinds die tijd hebben we met deze marktleider in online informatie voor tuinliefhebbers ook onze expertise in andere online toepassingen verder ontwikkeld.

Voor onze klanten ontwerpen, bouwen en onderhouden wij websites en applicaties die jaarlijks miljoenen tevreden bezoekers ontvangen. Ook u helpen wij graag om nóg succesvoller te worden op het internet.

LEES MEER

Ons bedrijf en haar medewerkers zijn zeer betrokken bij het welzijn en het succes van onze klanten. Dit maakt samenwerken met Floramedia zowel prettig als succesvol. Floramedia biedt groene communicatie-oplossingen met een directe en efficiënte service.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers

Floramedia, growing your business.