Tevreden klanten?

Wij helpen u graag een succesvolle winkel neerzetten

Een populaire winkel begint als concept, een basisgedachte. Winkelen is niet hetzelfde als boodschappen doen. Winkelen doe je voor je plezier! De consument verwacht een bepaalde sfeer in winkels en krijgt daarbij als extraatje ook de nodige afwisseling, verwondering, aandacht en feedback. Entertainment van voordeur tot kassa.
Samen met onze klanten ontwikkelen wij winkelformules die scoren bij de consument. En vervolgens vullen we ze tot in detail in.

basis van succes:
de juiste winkelformule
een schat aan ervaring
met groene retailbedrijven
krijg uw klanten
in een prettige flow
oog voor
de kleinste details

Customer journey – een ontdekkingsreis met slimme gids

Bij zijn reis door de winkel wordt de consument bijna ongemerkt geleid en beïnvloed door de instore communicatie.
Verschillende categoriegebieden vloeien op logische wijze in elkaar over en houden de aandacht vast. Het interieur informeert en begeleidt op een onnadrukkelijke, vertrouwde toon. We proberen uw klanten in een bepaalde ‘flow’ te krijgen. Intelligent geregisseerd, zonder afleiding.

Alle elementen onder controle

Floramedia heeft vele tientallen groene retailbedrijven geholpen bij het optimaal inrichten van hun outlets. Met slimme routing manieren, moderne koopeilanden, aantrekkelijk winkelmeubilair en heldere presentatie van de producten. Plus al het drukwerk dat daar bij hoort, van plafondhangers en topkaarten tot de kleinste digitale schapkaartjes.

Delen via social media: