Persoonlijke service & drukwerkbegeleiding

de mooiste vorm van ontzorging

Er zijn in Nederland veel creatieve reclamegeesten. Maar weten ze ook wat u en uw klanten beweegt? De groene sector stelt zijn volstrekt eigen eisen aan de communicatie met klanten. Wie op dat punt het verschil wil maken, moet er eigenlijk middenin zitten. Zoals Floramedia. We hebben ons volledig gespecialiseerd in ‘groene’ communicatie. En we kennen de do’s en dont’s in de wereld van planten, zaden en bollen als geen ander.

Dat merkt u aan de hele manier waarop we elke communicatievraag benaderen. Om te beginnen adviseren we u graag over de middelen die u het beste kunt inzetten om uw doel te bereiken. Wat wilt u precies vertellen en welk item is hiervoor het meest geschikt? Daar gaat het om. Floramedia is altijd opzoek naar de ideale oplossing om uw product succesvol te laten zijn in de groene markt.

specialist in
groene communicatie
wij weten wat
uw klanten beweegt
uw product succesvol
in de groene markt
snel schakelen voor
een mooie presentatie

Stuur of overhandig ons uw briefing en we komen snel met een mooie presentatie op maat. In onze studio hebben we daar ervaren creatieven voor, die ‘groen’ én commercieel denken. Dat houdt de lijnen kort en de focus scherp. Wilt u snel ideeën zien? Geen probleem. Wilt u een goed idee snel uitgevoerd hebben? Ook geen punt. We verrassen u graag met spraakmakende verpakkingen, labels, promoties en acties. En we produceren het mooiste drukwerk om die promoties en acties te ondersteunen. Uw winst? Maximale service en gegarandeerde topkwaliteit van een drukker met groene vingers die met u meedenkt.

Delen via social media: