1
1

DE OPDRACHT

Van Fairplant kregen wij de opdracht een verpakking voor hun product “Baby Tree” te maken. De verpakking moet zowel de boom beschermen als het verhaal “grow your own tree” vertellen. Het concept moet aantrekkelijk zijn voor kinderen en volwassen en tegelijkertijd mooi én educatief zijn. De opdracht was het verleiden tot het kweken van een eigen boompje. Daarbij moet het hele concept multimediaal inzetbaar zijn.

In hechte samenwerking met de klant is een aantrekkelijke verpakking ontworpen, die aan alle aspecten van de opdracht voldoet. De verpakking verteld duidelijk wat de consument met dit product kan: zelf een boompje kweken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Onze uitwerking

Om van het product een succes in de markt te maken, is op de verpakking gebruik gemaakt van Illustraties afgewisseld met echte fotografie. Naast deze verpakking is een website gecreeëerd en een animatievideo die gelijk als instructie dient. In deze multimediale toepassingen komen de gebruikte illustraties weer terug. Een duidelijk, herkenbaar concept!

FAIRPLANT

Een Nederlands bedrijf dat in- en verkoopt van onderstammen voor fruitbomen

Daarnaast vermarkt FAIRPLANT ook onderstammen voor rozen, laan- en parkbomen. Een groot deel van deze onderstammen komt uit eigen productie. Tevens verhandelt FAIRPLANT een breed assortiment aan kleinfruit.

Wat maakt het project uniek

In dit project komen de vier werelden van Floramedia terug: creatie (het ontwikkelen en designen van de verpakking), content (het schrijven van teksten), multimedia (het maken van de website en animatie) en print (het drukken van de verpakkingen). Daarbij is het natuurlijk ontzettend leuk om consumenten enthousiast te krijgen om aan de slag te gaan met kweken.

Ons bedrijf en haar medewerkers zijn zeer betrokken bij het welzijn en het succes van onze klanten. Dit maakt samenwerken met Floramedia zowel prettig als succesvol. Floramedia biedt groene communicatie oplossingen met een directe en efficiënte service.

Wilt u meer weten?

Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers

Floramedia, growing your business.
Delen via social media: